Onderweg 8Het schilderen van een bootHet spuiten van keuken deurtjes.Spuiten van de deuren.

Hoekema Schilders & Autoschadeherstel


Voor al uw schilderwerken. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor autoschade herstel

Autoschadeherstel


 

Een spuitbedrijf in Koudum met al enige  ervaring, die ervoor zorgt dat iedere schade onzichtbaar wordt. In dat geval kun je het maar over één spuitbedrijf hebben: Hoekema. Wat wilt u precies laten spuiten en waarom? Wij hebben al enige ervaring in het spuiten van auto’s, maar zijn ook in staat om meubels, balies en keukens van een nieuwe kleur te voorzien.

Er worden dagelijks kleine en grote schades gereden. Dat kan gaan om kleine krasjes, opgelopen bij het parkeren. Maar ook grote schades die voortkomen uit een botsing zien wij dagelijks voorbijkomen. Wat de oorzaak ook is of wat voor afmeting de schade aan uw auto ook mag hebben, wij zorgen ervoor dat-ie onzichtbaar wordt.

 Deze wordt met de grootste precisie uitgedeukt en indien nodig regelen wij zelfs vervangende auto-onderdelen. Wij zorgen ervoor dat deze handelingen zo snel mogelijk gebeuren en met grote vakkundigheid, zodat u snel weer over uw auto kunt beschikken. Heeft u een auto die gespoten moet worden? Neem vrijblijvend contact met ons spuitbedrijf in Koudum op en wij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen.